AKTUELNO

Neće pred ženom o Jeleni Golubović kako ne bi stresirao trudnu suprugu!

Pevač Čupo Kalač široj javnosti postao je poznat po učešću u rijaliti programu "Farma", koji se emitovao na Televiziji Pink. Dok je bio farmer, desila mu se i romansa sa rediteljkom Jelenom Golubović, koja je sada aktuelna takmičarka "Zadruge".

Foto: Facebook

Za vreme ljubavi koja se ostvarila na imanju, u štali je pao i seksualni odnos pred kamerama o čemu Jelena i danas priča, a tu priču često spominju i ostali zadrugari.

Ekipa najbržeg portala u Srbiji - Pink.rs, pozvala je Čupa Kalača kako bi čula njegov komentar povodom svega. Kalač nam je rekao kako prati sve što Jelena radi, ali se trudi da to ne radi pre sadašnjom suprugom, kako je ne bi stresirao, jer je ona u drugom stanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Pratim sve, ali ne pred ženom, neću sa je stresiram. Kada mogu da gledam - gledam, ali se najviše informišem preko Fejsbuk stranice Televizije Pink i preko Vašeg portala - Pink.rs, takođe prijatelji mi javljaju kada me Jelena spominje - rekao nam je pevač.

Foto: RTV Pink

Kada smo ga pitali da li mu smeta što Jelena i dalje priča o njemu, iako je njihova romansa davno završena, a on danas u srećnom braku, Čupo je izjavio:

Ne smeta mi, neka priča. Naša romansa je gotova pre tačno tri godine. Ja sam sada u braku, čekam dete i to je to. Svako ima pravo da priča šta želi. Video sam da je pričala kako je u vezi sa mojim bratom. Jedino mi se nije svidelo ono kada je spominjala sinove Zorice Marković. Šta nju zanima iz kog su oni braka i čime se bave?! - istakao je Čupo.

Foto: RTV Pink

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku razgovora zanimalo nas je šta je bio glavni razlog za prekid ljubavi sa Jelenom Golubović, a Čupo nam je rekao kako je glumica i rediteljka stalno pričala o tome da želi da napusti Balkan, što njemu nije odgovaralo.

Govorila je kako želi da ide preko. Imala je ogromne planove vezane za njenu glumačku karijeru, ti planovi nisu mogli da se poklope sa onim što sam ja zamišljao. Odlučili smo da je najbolje da se rastanemo - ispričao nam je Kalač.

Foto: TvPink Printscreen

Nas je interesovalo i u kakvi je odnosima bio sa baka Cakom i Cecom, mamom Jelene Golubović, kao i da li je sa njima imao neke probleme zbog čega bi ulazio u žustre svađe?

Ne, sa njima sam imao super odnos. Nikada se nismo svađali. Pa kakav bih ja to muškarac bio ako bih se svađao sa starijim ženama? Sa njima nikada nisam imao sukobe - naglasio je bivši verenik Jelene Golubović.

Foto: TV Pink

Ova zadrugarka zna da se umeša i u odnos Lune Đogani i Slobe Radanovića, para koji je svoju ljubav ostvario u "Zadruzi" na pitanje šta misli zašto Jelena stalno morališe njima, Čupo je rekao kako mu nije jasno zbog čega to radi.

Treba da ih ostavi na miru. Ne treba da se meša u njihov odnos - smatra pevač.

Foto: TV Pink

Za kraj razgovora Čupo Kalač, bivši dečko i verenik Jelene Golubović, istakao je kako će i dalje pratiti dešavanja u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga", što isto savetuje i svima, da jedva čeka da postane tata i da svojoj prošloj ljubavi želi sve najbolje.

PROČITAJTE JOŠ: ĆAZIM PROPEVAO: Biznismen otkrio istinu o Teodori i druženju na njegovoj jahti!

Autor: S. Kuvekalović

#Farma

#Jelena Golubović

#Rijaliti Zadruga

#Čupo Kalač

'